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Much Ado About Something 食品添加物と腸の異常 [macromolecule マクロモレキュール]

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The F.D.A. believes that people have no right to know, as is the case for radioactive foods, genetically engineered foods, and so on.
Understanding Foods Labeled 'Modified'; What Is Modified Food Starch and Should It Be Avoided? http://healthwyze.org/index.php/component/content/article/261-understanding-foods-labeled-modified-what-is-modified-food-starch-and-should-it-be-avoided.html … @HealthWyzeさんから
There is no definitive way to know what the derived substance is; but they would not conceal it if it were natural.
Many of the foods are now being altered by being fermented with genetically engineered bacteria.
Genetically Modified Foods in America Health Documentary YouTube https://youtu.be/LDvHkG9PkQc @YouTubeさんから
For anyone who wants to know more about the evil things going on in the food industry watch this video on YouTube you will be appalled.
When the intercellular junctions aren’t well sealed it allows for the passage of macromolecules into the bloodstream
and triggers an immune response leading to intestinal and extraintestinal autoimmune disease as well as inflammatory disorders.
高分子化合物(米:macromolecule マクロモレキュール)とは、「繰り返し」の単位が、線状あるいは網目状に、共有結合を介してして連なった 分子量の大きい(10,000以上の)化合物を指している https://pbs.twimg.com/media/COWVX1-U8AApkPw.jpg
コカ・コーラ ゼロがカロリーがゼロなのは、砂糖の400倍に甘さがあるアスパルテームという高分子化合物を使っているからです。 アスパルテームは非常に甘いのですが、胃で分解されずに小腸を素通りするので、人体のエネルギーにはなりません。
ただ、この物質が「有機塩素化合物」であることを忘れてはなりません。自然界に炭素原子(C)と塩素原子(Cl)が直接結合した化合物はほとんど存在しない。それが有機塩素化合物です。ダイオキシン、トリハロメタン、DDT、PCB など禍々しい化合物たちの仲間なのです、このスクラロース。
危険な人工甘味料・・・チクロからスクラロースまでhttp://d.hatena.ne.jp/iirei/20101102



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